Studierichtingen

Sportschool Meulebeke specialiseert zich in twee studierichtingen vanaf de tweede graad: Sportwetenschappen (ASO) en Lichamelijke opvoeding en Sport (TSO). Op Sportschool Meulebeke krijg je een doordachte, intensieve opleiding met een persoonlijke opvolging door een enthousiast team (sport)leerkrachten.

Onze school biedt jou een geweldige sportinfrastructuur aan die uniek is in Vlaanderen! Zo beschik je o.a. over voetbal- en omnisportterreinen, een atletiekpiste, een zwembad, twee grote sportzalen en een fitnessruimte. In de nabije omgeving zijn er (indoor)tennisterreinen en een manege.

ASO: Sportwetenschappen

Spreken wetenschappen, talen en algemeen vormende vakken in combinatie met een degelijk pakket sport je aan? Kun je voldoende aanleg combineren met inzet en doorzettingsvermogen?

Dan is ASO Sportwetenschappen iets voor jou. Het ASO benadert sport als middel om je resultaten en attitude te scherpen. Na deze opleiding kun je studies op universitair niveau starten.

TSO: Lichamelijke opvoeding en sport

Heb je een uitgesproken interesse voor een meer praktische aanpak? Deze richting beschouwt het sporttechnische als een doel op zich en verzoent aanleg voor sport met een degelijke algemene vorming. Je kiest voor een ruim pakket lichamelijke opvoeding en sportvakken. Een positieve studiehouding biedt veel mogelijkheden in het hoger onderwijs.

Op Sportschool Meulebeke krijg je een doordachte, intensieve opleiding met een persoonlijke opvolging door een enthousiast team (sport)leerkrachten.

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons