Nieuwe baseline

27 april 2018

Uit de 97 ontvangen inzendingen koos het PR-comité van de school 5 kanshebbers.
Vervolgens konden in aparte groepen leerlingen, ouders, personeelsleden en leden van de Raad van bestuur hun stem uitbrengen.

De inzending "De coach naar je toekomst" kreeg het meeste bijval en zal vanaf nu onder het schoollogo worden geafficheerd.

Mevr. Depoortere, leerkracht Wiskunde op onze school, bedacht de slogan en verantwoordt haar keuze als volgt:

"Onze jongeren zijn nog volop op ontdekkingstocht. Hun toekomst moeten ze zelf nog schrijven. Ze zoeken nog hun weg, kennen hun doel nog niet of weten niet hoe die te bereiken. Ze zijn vaak nog onzeker over wat ze eigenlijk willen, of ze zijn er helemaal niet bewust mee bezig. 
Wij willen net zoals een sportcoach zijn. Die zoekt om elke sporter te vervolmaken op alle vlak, maar heeft oog voor de sterke punten van elk individu en geeft hen de kans om daarmee te scoren. Wij willen jongeren die aan ons toevertrouwd worden helpen uitvissen wie ze zijn en willen worden. We willen samen met hen zoeken naar hun sterktes. Wij willen helpen met hun ontplooiing, intellectueel, sportief en mentaal, zodat ze de voor hen juiste richting opgaan die hen een mooie toekomst brengt."

Mevr. Depoortere mag als winnaar, samen met een persoon naar keuze, mee op ballonvaart die zal opstijgen op school ter gelegenheid van de opendeurdag vrijdag 4 mei om 19u.

Mr. Ignace Van Avermaet, papa van leerling Jules Van Avermaet uit klas 3B, mag als 3de persoon mee de lucht in.
Hij koos niet alleen voor de winnende slogan, hij raadde ook nog eens het exacte aantal stemmen, nl. 96.

Proficiat aan de winnaars!