Pages Navigation Menu

5 redenen om je snel in te schrijven

5 redenen om je snel in te schrijven

 olympicrings-vilo
 1. Omdat sport jouw passie is en je graag veel tijd krijgt om jouw favoriete sport uit te oefenen, zowel binnen als buiten de schooluren.
 2. Omdat het internaatsleven jou aanspreekt: je houdt van het functioneren in groep en het leggen van contacten met leeftijdsgenoten, en je kiest bewust voor meer zelfstandigheid binnen een gestructureerde omkadering. Ons “self-government” project ondersteunt jouw groei naar zelfstandigheid en zelfdiscipline.
 3. Omdat sport een sterk opvoedende waarde heeft, zowel lichamelijk als mentaal, en je er bewust voor kiest het ASO te volgen met een belangrijke klemtoon op de sport als middel om schools goed te presteren; of je kiest bewust voor het TSO waarbij de sporttechnische opleiding een doel op zich is.
 4. Omdat onze infrastructuur alles biedt waar een jonge sporter van kan dromen: volledig uitgeruste buitensportterreinen en privé sporthal, een 25m zwembad, een vernieuwde fitness-zaal, een eigen hoogkwalitatieve, gezonde en smakelijke keuken, en last but not least gerenommeerde en gemotiveerde (sport)leerkrachten en opvoeders.
 5. Omdat de capaciteit van het verplichte internaat beperkt is en de eerst ingeschrevenen uiteraard voorrang krijgen.

 

Enkele nuttige documenten:

– Het inschrijvingsdossier 2017-2018.
– De boekenlijst van 2017-2018.
– Het schoolreglement.